Min blogglista

måndag 25 mars 2013

Sylt till våfflorna

I dag är det Våffeldagen
Om Du inte har någon sylt hemma men som jag, jordgubbar i frysen och syltsocker i skåpet. Då är det lätt att gå från tanke till handling. 
På några minuter blir det jättefin sylt...
...som räcker mer än till just till våffeldagen. Om Du aldrig har gjort sylt på det här sättet så tycker jag verkligen att Du ska prova. 
Lätt som en plätt!

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset, det blir våfflor idag.

    SvaraRadera
  2. Jag har gjort sylt på skogshallon eller blåbär eller drottningsylt för sånt har jag kvar i frysen.
    Bra förvaringsTIPS: fyll burkarna väl och vänd dom uppochner.

    Vi ska också äta våfflor idag MUMS!
    Det är en tradition för min pappa fyllde år den 25 mars och idag skulle han ha fyllt 113 år.Han ville alltid ha våfflor istället för tårta.

    SvaraRadera