Min blogglista

måndag 2 januari 2012

Jag önskar Dig ett mycket gott 2012!

Hoppas att nyårsafton och övergången mellan 2011 och 2012 blev precis så som Du önskat.
Här var det traditioner som gällde precis som hos många många andra. Vår tradition är nu fyrtiosex år gammal. Bara tre av dessa har blivit inställda på grund av sjukdom. Vilken rikedom att ha goda vänner som vi delat så mycket med under så många år.
I år var det vår tur att stå som värdar. Jag brukar roa mig med att skriva en meny och lägga den vid varje kuvert. I år blev den på "franska".Till förrätt hade jag gjort räkbakelser för första gången Enkelt och mycket gott.

 Huvudrätten var varmrökt lax, pressad potatis och sherrysås. Mmmm...

 Desserten var den enklaste och enligt mitt tycke godaste formen av Panna Cotta med hallon, mango och kiwi. Missade kameran....


Janne Malmsjö måste räkna in det nya året för oss men koncentrationen var mycket låg eftersom vi omgavs av raketer i massor på mycket nära håll. 
Så ringer alltid våra flickor och önskar Gott Nytt År och då blir jag så rörd så jag har svårt att klara samtalet. Kärlek!

2 kommentarer:

 1. Nyår med "Ring klocka ring....."
  I år blev det mycket eftertanke för oss.
  En fattades. Men även då: Kärlek.
  Kärlek i saknaden.

  Dina två sista rader känner jag igen mig i !
  Kärlek och Lycka.

  SvaraRadera
 2. Det ser gott ut.
  Kan du prata franska?

  Vår tradition är 39 år med samma 4 goda vänner (var som mest 16st flera år) samma huvudrätt med oxfilé hasselbackspotatis smörstekta champinjoner i paprikaring vitlökssmör goda såser och ngn sallad.GÖRgott!!

  SvaraRadera