Min blogglista

tisdag 3 januari 2012

Till mina kära läsare

Nu är det ett alldeles nytt bloggarår. Hittills (första inlägget var i september) har ni, mina läsare, öppnat bloggen ca 2400 gånger i nio olika länder. Flest läsare har jag naturligtvis från Sverige men sen Norge tätt följd av Ryssland. I USA, Tyskland, Egypten, Frankrike och Finland har jag också läsare. Jag känner mig glad, hedrad och ödmjuk inför alla er. Tusen tack!
Jag har också några flitiga kommenterare. Det gläder mig oerhört. Det känns som om jag får en liten hälsning varje gång från någon känd eller okänd person. Tusen tack!
Det är spännande med statistik. Jag kan också se vilka webläsare som ni läsare använder allra mest. Det är Safari och Internet Explorer. Operativsystemen är framför allt Windows, iPhone, iPad och Macintosh.
Vilka ni är som personer vet jag däremot ingenting om.  Några av er känner jag naturligtvis men alla ni andra...... Spännande!


Foto: Amanda

Hur mitt nya bloggar-år kommer att se ut vet jag ingenting om ännu. Jag har naturligtvis lite tankar men fyller på lite i taget. 

1 kommentar:

 1. 1.
  Mail-boxen
  2.
  Pensionär de luxe
  3.
  Tidningen

  Så ser ofta min morgon ut.
  Ibland är jag för tidig - då kommer kommentaren sent.....
  Ibland läser jag upp den högt....
  Ibland sår den an "en sträng" så jag måste kolla google om fakta.
  Ibland bara rinner det fram en kommentar.
  Men en kommentar blir det!!!!!

  SvaraRadera