Min blogglista

torsdag 8 november 2012

Flitiga myror

I går lämnade vi alla kläderna som jag hade rensat ut till Myrorna. Hade också passat på att rensa några skåp av bara farten. 
På inlämningen hos Myrorna träffade vi på en härlig och hjälpsam tjej. Hon påminde om en Smurf med sin tovade luva, spretiga hår och glada uppsyn. Hon hjälpte till att bära in från bilen och varje gång sa hon: "Åh så mycke fint" "Åh så fint" "Va´ snällt" "Tack så mycket"
Jag hade lite separationsångest in i det sista ska jag erkänna men tack vare den goa smurftjejen så kändes det ändå riktigt bra. Hoppas nu att Frälsningsarmén kan få in lite pengar till sitt sociala arbete för sånt som jag ändå inte använder.
Du kan läsa om Myrorna på http://myrorna.se/
5 kommentarer:

 1. Idag tror jag det känns ännu bättre.
  Bravo!
  Det är ju bra för vår värld med återvinning.

  SvaraRadera
 2. Jag har gillat second hand i många många år och fyndat både saker och kläder. Det finns just fina grejer som blivit "överflöd" hos någon och som känns helt rätt för någon annan. Jag lämnade flera påsar på Vinden i Alingsås igår. Där var det säkert 50 m kö innan de öppnade affären. Det är nog inte så många andra affärer som får uppleva det.

  SvaraRadera
 3. Bra gjort! Det känns alltid gott när man går från tanke till handling. Många projekt stannar ju vid just tanken....

  Jag gillar Din finurliga ängel. Jag undrar så vad hon har i kikaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är precis det jag tycker om. Hon har något på gång men jag vet inte riktigt vad..... Något roligt i alla fall. Det syns!

   Radera
 4. Vilken skön känsla att ha gjort det. Din ängel är verkligen underbar.
  Giller verkligen hennes min.

  SvaraRadera