Min blogglista

torsdag 24 november 2011

Julros med minnen

Förra julen fick jag en fantastisk julros av medarbetarna på den skola där jag arbetade tillfälligt några månader. Det var kallt på avslutningsdagen, mycket mycket kallt och jag hade ställt bilen en bit från skolan. Jag halvsprang med växten i tidningspapper till bilen och sen snabbt hem så den fick komma in från kylan. Efter ett par dagar såg jag att den hade förfrusit sig trots att jag försökt att få den snabbt inomhus.
Men titta här!
        
                             Knopparna gömmer sig än så länge. Det är ju inte jul nu men snart snart.....

Jag är så glad för att julrosen repade mod igen, kunde stoppa ner fötterna i jorden i somras och nu ser jag knopparna titta upp. Den påminner mig om fem spännande, händelserika, utvecklande och utmanande år för drygt tio år sedan och fyra härliga månader "alldeles nyss" när jag fick uppleva "hur det gick sen". Fantastiskt! 


PS Min mamma och pappa gav mig det vackraste namn dom visste så i dag har jag namnsdag:)) DS


7 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen!!! Kör vackert ( som pappa brukar säga),och hälsa alla där uppe. Kram Jessica.

  SvaraRadera
 2. GRATTIS Gudrun!

  SvaraRadera
 3. Grattis Gudrun och tack för alla goa recept! Idag ska jag leta efter en granform (hoppas att jag hittar en) och baka chokladkakan. Kram från A-M S

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen. Har också en granform, som jag köpte efter inspiration av Dig. Jag har också flera julrosor på landet som har börjat blomma nu. Lite väl tidigt kanske, men de är underbart vackra.
  Vi saknade Dig igår.
  kram
  Ingela pingla

  SvaraRadera
 5. Du måste ha gröna fingrar. Roligt.
  Jag har lyckats ta död på två julrosor.
  Grattis till både gröna fingrar och
  namnsdag.

  SvaraRadera
 6. Grattis på namnsdagen!! Klem :)

  SvaraRadera
 7. Grattis härliga du! Då är det bäst att jag tittar till min julros:) Ditt vört röd verkar också gott, det skall jag baka!
  Kram Maria

  SvaraRadera