Min blogglista

tisdag 31 oktober 2017

Städa

Hur kul är det på en skala? 
 Av någon underlig anledning vill det gärna röra till sig och bli för mycket i vår kökssoffa. Alldeles för bra förvaringsplats.
 Nu är där rensat på allt jag inte använder. Det var inte riktigt sant för "kräftduken", den tegelfärgade, som passade precis till ett bord som inte finns mer, hade för många glada minnen i sig. 
När jag ändå höll på tog jag ett tag i den lilla kökssoffan i hallen också. 
Jag kände mig väldigt nöjd efteråt så kulfaktorn på skalan steg i höjden.

3 kommentarer:

 1. Soffor! Vilken bra förvaringsplats/byrå det är.
  Eller sovplats. Uppepå eller i.Minns när jag som barn sov i kökssoffan. Vet många som tar sig en tupplur uppepå sin älskade soffa. Ja, vi kan väl fråga Fanny, vad hon tycker om soffor!!!

  SvaraRadera
 2. Bravo...efter mycket betänketid när det inte är skarpt läge kan man komma i en annan fas när det plötsligt känns skönt att ta bort och rensa och lämna vidare till Second hand. Vilken lycka att det kan fungera så.!!
  Vi har för mycket som vi inte använder så i vårt liv just nu skänker vi generöst både stort och smått. Samtidigt blir det pengar till olika välgörenheter och gör nytta nån stans.
  Idag har vi bagaget fullt som vi ska lämna till Erikshjälpen.

  SvaraRadera
 3. Vår lilla soffa i hallen, den skulle nog behöva rensas, hm, hm, den innehåller skor och en stor verktygslåda och några hundleksaker...

  SvaraRadera