Min blogglista

fredag 22 januari 2016

HURRA...

...för datasupport. Jag har inte kommit in på Blogger-programmet där jag gör mina inlägg i bloggen. Veckans inlägg var, som tur var, schemalagda. Som läsare har man inte märkt någonting. Det har varit så oerhört frustrerande. Efter support på nätet, som inte lyckades, kontaktade jag, ja inte vilken support som helst, utan min bästa norska superduktiga 19-åriga dataflicka. Hon ringde upp mig på Facetime och så kunde vi titta på varandra men framför allt kunde hon följa min dataskärm. Hon förstod var felet låg. Så  slussar hon mig hela vägen till en ny webläsare och en stund senare kommer jag in på bloggen. Vilken tjej!!!! Vilken lycka!!! 
Så därför kommer fredagens inlägg här:
Är du trött på vinterbilder? Här kommer några i alla fall denna otroligt bildsköna vinter.
Brevlådestolpen har fått mössa...
...likaså utelampan.
Så här ser det ut genom fönstret där jag sitter vid datorn.
Växtlusthuset har gått i ide 
Den här vintern glömmer vi aldrig.
*************
Fredag igen och i kväll ska vi njuta av vacker musik på Konserthuset. Ha det gott för nu vet jag att vi kan ses på måndag igen.


6 kommentarer:

 1. Vilken support!!!
  Och inte är jag trött på vackra vinterbilder.....
  Njuter.

  SvaraRadera
 2. Bra med duktiga ungdomar, Ida har fixat min telefon, jag hade appar hit och dit, nu har jag ordning på dem, känns jättekul.

  SvaraRadera
 3. Pratade just med Marianne, ja du vet ju var hon bor, hon berättade att folk var ute och skottade snö i vita kläder, hon såg dem knappt i alla snö.

  SvaraRadera
 4. Du är tekniskt intresserad och kan sånt som jag inte vet och gör. Våra ungdomar fattar och förstår och löser lätt. Vilken duktig tjej du har!!
  Magiskt vackra vinterdagar måste förevigas.
  Jag har tagit många kort för att komma ihåg allt det vackra. Risken finns att det snart försvinner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa: Det där med alla mina fingerborgar som finns kvar... Jag ÄLSKAR fingerborgar!!! Skulle aldrig kunna slänga eller ge bort en endaste en! En av dom är i gediget silver med vackra dekorationer på. Min absoluta favorit! Så nu vet du varför jag har många.

   Radera