Min blogglista

onsdag 22 januari 2014

Lördagspaj

Kommer Du ihåg att jag frös in äppelklyftor i höstas?
 I lördags tog jag fram en påse...
 ...av de jättegoda svenska lerumsäppelkyftorna och...
 ...tillsammans i Världens godaste äppelsmulpaj....
...blev det bara sååå gott. Ja, lite vaniljsås till blev naturligtvis "pricken över i:et"!

5 kommentarer:

  1. hm, hm, varför inte, men då blir det köpta äpplen, men jag tar gärna till mej receptet, tack för det!

    SvaraRadera
  2. Smulorna (utan smör) klara i en burk eller hur var det????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket minne Du har!!! Man får variera sig....

      Radera
  3. Det låter gott och ÄR gott men det ska helst göras på svenska smakrika äpplen och då är det klokt att ha sånt i frysen. Vår frys var proppfull av annat i höstas.
    Jag brukar smälta smöret så blir det lite knäckigt smul och det är uppskattat. Lite flingsalt ska jag pröva nästa gång.


    SvaraRadera
  4. Gott, gott!! Blev det någon liten bit kvar kanske?

    SvaraRadera