Ernst Kirchsteiger inspirerar även oss ibland.
Här är hans inlagda strömming. Ska bli väldigt spännande att smaka den. Den väntar i kylskåpet. Lite annorlunda är den än min mammas men säkert bra ändå.
Sen var det griljeringen av julskinkan...
Visst blev det vackert? Lika vackert som i TV. Hur han sen kunde skära så fint så att svålen satt kvar på skivorna som en vacker dekoration, det återstår att se. Kolla på recept.nu om Du är nyfiken på hur man gör.
Men.... gillar Du inte sojasmaken så gör inte det här. Själv ska jag skära bort griljeringen...
Men.... gillar Du inte sojasmaken så gör inte det här. Själv ska jag skära bort griljeringen...
Strömming är svårt för mig och det beror på barnminnen från skolan när jag var liten. Jag avstår helt enkelt fortfarande....fast andra bedyrar hur gott och nyttigt det är.
SvaraRaderaVi har ätit skinka flera dar och hade redan fixat den när Ernst hade sitt program. Din ser finare ut än vår på utsidan. Jag skär bort svålen.
Konstigt att så många ser på din blogg utan att skriva nåt. Varför ...???