Min blogglista

fredag 20 december 2013

Det blir nog inget...

...pepparkakshus i år.
 Tänk så roligt vi hade det när...
...barnbarnet N och jag gjorde dessa små hus.
Titta här så en del gör... En hel stad...
Bilden är tagen på morgonTV.
***********
I dag börjar jag med planeringen för julafton. Det blir säkert precis som vanligt. Själv kunde jag tänkt mig att göra något helt annorlunda till julmat men jag tror inte att det skulle uppskattas. Förväntningar finns och det är roligt att kunna infria dom. 
Om vi ses på måndag? Självklart!!
Till dess, ta det lugnt! Det blir jul hur vi än gör det.

2 kommentarer:

 1. Klara (7 år) Anton och jag skall göra pepparkakshus i Lögdeå på söndag, därefter skall vi äta julmiddag på Levar Hotell, ser fram emot det.

  SvaraRadera
 2. Pepparkakshus har vi bara försökt göra en gång och det var länge sedan. Vi har ingen plats att ställa det på och det är ett stort skäl. Det finns fler.
  Däremot ska vi baka pepparkakor med små mått med våra tre minsta barnbarn imorgon. Det är tradition hos oss. Barnen ska vara hos oss och leka hela helgen. Förr bakade vi lussekatter med M o M men nu är alla upptagna med skola och annat så det omöjligt att hitta tid som passar. Vi kan titta på fina kort och minnas och le.
  Idag har de små redan klätt julgranen med stor iver så den är riktigt fin och det får vara på deras villkor...ingen ändring av oss.

  Javisst blir det jul hur man än gör!

  SvaraRadera