Min blogglista

måndag 12 augusti 2013

Podcaster

Brukar Du lyssna på Sommar med P1?
För mig passar det inte att sätta mig vid radion kl. 13 - 14.30 varje dag för att lyssna. Då är Podcaster en fantastisk möjlighet. Jag prenumererar på samtliga Sommar med P1 och så hämtar jag till telefonen de program som jag vill lyssna på, precis då det passar mig. Det går ju bra att lyssna via datorn också. Men det där med hörlurar + telefon är så smidigt...

Om Du inte har lyssnat på Martha Ehlins program, gör det! En helt vanlig ung kvinna som drabbas av svår sjukdom och får fem nya organ transplanterade in i sin kropp. Människor dör och andra får liv... Mycket starkt och tankeväckande!

Jag tyckte mycket om Annika Anderssons program också. Varmt, nära och snabba kast mellan sorg och glädje. Precis som livet självt...

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset, jag brukar spela in på min MP3-spelare, men vill gärna ha något att syssla med under tiden jag lyssnar, sticka, lägga pussel.
    Idag kommer Klara, få se vad vi hittar på då.

    SvaraRadera
  2. P1 Sommarpratare.
    Ja, lyssnar när det passar,annars via datorn.
    Missade Martha. Henne kommer jag säkert att lyssna till, när lingonen ska rensas. Då sitter maken och jag på var sin sida av bordet, varsin bricka full med lingon och datorn på. Också det en njutning, när lingonen rinner mellan fingrarna litervis och vi kan kommentera, det vi hör, med varandra.

    SvaraRadera
  3. Att bli berörd både med skratt och tårar är skönt tycker jag.Några av programmen (inte alla) har jag lyssnat på som fått mig till detta.Starka människoöden helt enkelt!
    MEN för mig får det passa i tid eller passera precis som TV program. Det kommer ju alltid nya saker att ta del av så spela in och lyssna/se efteråt bryr jag mig inte om.

    SvaraRadera