Min blogglista

tisdag 13 augusti 2013

Goa gubbar

En sen kväll i somras fick vi en hel låda härliga norska jordgubbar.
De luktar ju så gott och smakar ljuvligt
Direkt ner i syltkastrullen och sen...
...har vi goa gubbar på burk och...
...dagen efter kan vi dricka isfyllda glas med jordgubbssaft.
Mmmmmmmm...

3 kommentarer:

  1. Att äta med ögat.
    Att äta med näsan.
    Att äta jordgubbar.
    Det är "SOMMAR".
    Håller med om sista raden:
    Mmmmmmmmm.....

    SvaraRadera
  2. Vi har inte fått men köpt finfina jordgubbar från trakten och ätit ofta ofta.Igår kväll blev det rågade fat med lite socker och mjölk som kvällsmat. Mumms!!Det gäller att passa på när det är sommar och säsong.
    Jag har istället gjort sylt på skogshallon.Lyxigt. Hiramsylt på svarta vinbär blir också gott.Vi tar en klick i frukostyoghurten och tänker på sommaren.

    Tips: Vänd de fyllda burkarna upp och ner så blir det vacum och hållbart.

    SvaraRadera
  3. Oj, hade glömt. Tack Lisa!
    Ska genast vända burkarna jag har.

    SvaraRadera