Min blogglista

onsdag 19 juli 2017

Ta-daaaa!

Häromdan förvandlades frysta vinbär till saft.
Tänker alltid på min mamma och hennes uppochnervända pall. Så fiffigt att fästa en tunn kökshandduk runt pallbenen. Förmodligen såg det ut så hos alla mammor på den tiden.
Dom här vinbären var från förra året. Då hade vi fullt upp med Fannyvalpen så då fanns det ingen tanke på att göra saft själv.
"Där har vi det!" som Ernst Kirchsteiger brukar säga. 
Fint att ha lite saft i frysen. Kan bli en omgång till med årets bär. 

2 kommentarer:

  1. Skilli A-M19 juli, 2017

    Husmor igen!
    Gott och bra.
    Inget får förfara.
    Töm det gamla först.
    Beundransvärt.

    SvaraRadera
  2. Vi har stora finfina rabarber som bl.a. blev till saft tillsammans med apelsiner förra veckan. Barnbarnen är hos oss nu och dom gillar farmors saft vid fika stunder. Jag silar bara i grovsilen för lite apelsinkött smakar bara gott.
    Fläderblommorna tog vi inte hand om...brist på plats i frysen i år !!!

    SvaraRadera