Här kommer ett jättebra recept som Du inte får missa.
Lättbakat, jättegott och nyttigt! Kan det bli bättre?
Hasselnötsbröd:
Blanda 2 dl fiberhavregryn, 5 dl vetemjöl, 1 dl krossade linfrön, 1 dl grovt hackade hasselnötter, 2 tsk bikarbonat och 1 tsk salt.
Rör i 4 dl filmjölk, 1/2 dl honung och 1/2 dl lingonsylt.
Grädda nederst i ugnen i ca 1 timma i 200 grader.
Sen kan Du göra i ordning en hasselnötssmörgås och njuta.
Lycka till!
*******************
Ha en fin helg så ses vi på måndag.
Den måste jag bara prova, trevlig helg
SvaraRaderaJulnötter kvar?
SvaraRaderaMåste kolla.
De brukar bli en kaka.
I år kanske de blir ett bröd.....
Jag har samma recept...Hurtbulle ...men jag har lite russin i också.
SvaraRaderaBrödet är toppengott och smakligt så pålägg behövs inte...i så fall ost.
Har inte bakat på länge men det kanske är bakväder idag ... jag blir sugen faktiskt.