Min blogglista

onsdag 27 november 2013

Vi förbereder oss...

...för vintern.
Herr Starck har bytt hjulen åt oss. Åtta stycken! Passande namn förresten eller hur? Fyra stycken fick i år stanna kvar på däckhotellet.
Vi förbereder oss också för sommaren...
Vår gamla utemöbel, som vi köpte 1965 inför vår första sommar i huset, har blivit som ny. Möbeln har varit en sväng i Norge och nu kommit tillbaka. Efter mycket skrapande har den fått ny färg och ser ut som nyköpt. Det var kvalitet det...
**********
Men vet Du vad?
Inte den minsta lilla lussebulle är bakad...

5 kommentarer:

 1. Har läst dina tidigare bloggar i veckan, vet inte vad jag sysslat med, brukar alltid läsa din blogg varje morgon, så kan det bli. Vilken härlig måltid och konsert efter det, det måste ha varit härligt att få njuta av.
  Just det jag lussebulle var det, det får bli en saffranskrans med grönfärgad mandelmassa och några bullar med samma fyllning.

  SvaraRadera
 2. Men faktiskt.
  Mina kusar äro klara.
  Fattas bara.
  Jag som åker snart
  måste väl ha de´ klart?

  PS Vilken kvalitet !!!! DS

  SvaraRadera
 3. Rejäla grejer håller stilen om de sköts och tas om hand.

  Tänk att jag lever efter "skynda dig medan du har lust" så igår blev det både lussekatter och skurna pepparkakor bakade. Du brukar vara först i vanliga fall.

  Jag brukar inte börja så tidigt men på fredag åker vi till solen i 14 dagar och kommer hem på luciakvällen. Då är det nog gott att redan ha bakat juligt bröd... tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig resa Lisa !
   Vi åker den 11 dec.

   Radera
 4. Resande folk... Jag stannar väl hemma och bakar lussebullar...

  SvaraRadera