Den där cheesecaken tror jag bestämt att jag kopierar av, alltid kul med nya recept.
Cheesecake, en godsak, som kommit till oss för att stanna.Smakade första gången som vuxen. Numera nästan favorit.
Den ser både fin och god ut.Jag ska göra "matjestårta" som är god på helt annat sätt och ta med till midsommarfirande i Kärradal i morgon.
Har just gjort en gubberöra, nubberöra, sillröra, kärt barn har många namn och många variationer
Det är nog många som tillbringar dagen i köket i dag. Har aldrig ätit gubbröra men det låter fantastiskt gott. Ska man ha det på knäckebröd eller är det något annat jag far efter?
Det går bra med knäckebröd, men Norrländsk Tunnbröd är nog ännu bättre, vi har just tjuvsmakat .....hm,hm,
Den där cheesecaken tror jag bestämt att jag kopierar av, alltid kul med nya recept.
SvaraRaderaCheesecake, en godsak, som kommit till oss för att stanna.
SvaraRaderaSmakade första gången som vuxen. Numera nästan favorit.
Den ser både fin och god ut.
SvaraRaderaJag ska göra "matjestårta" som är god på helt annat sätt och ta med till midsommarfirande i Kärradal i morgon.
Har just gjort en gubberöra, nubberöra, sillröra, kärt barn har många namn och många variationer
SvaraRaderaDet är nog många som tillbringar dagen i köket i dag. Har aldrig ätit gubbröra men det låter fantastiskt gott. Ska man ha det på knäckebröd eller är det något annat jag far efter?
RaderaDet går bra med knäckebröd, men Norrländsk Tunnbröd är nog ännu bättre, vi har just tjuvsmakat .....hm,hm,
Radera