Min blogglista

måndag 23 januari 2017

Burkoman

Jag älskar fina burkar det vet alla som följt mig under åren. Jag har haft massor. men sen insåg jag att de tog alldeles för mycket plats så jag fick göra mig av med en hel del allteftersom.
 Den här fina plåtburken kunde jag bara inte slänga när chokladen var slut för ett par år sen. Hade ingen aning om vad jag skulle ha den till så jag gömde den bakom allt möjligt annat i arbetsrummet.
Men NU!!! Tänk så många vackra band som bara slängs efter julklappsutdelningen. Inte här inte!! Dom ligger i min fina burk och väntar på att än en gång få piffa till någonting så där extra fint. Känner mig som min gamla moster som samlade på snören. Allting går igen, som jag brukar säga.

3 kommentarer:

 1. Jag känner igen detta.
  MEN i slutet av förra året började jag sortera bort för jag har pysslat färdigt. Strax efter att jag lämnat jättemycket i sorterade påsar med band garn tyger filt stoppmaterial.....fick ett barnbarn lust att sy...hoppsan.!?
  Lilla K fick fri tillgång till innehållet i kökssoffan med sparade kartonger "nya" papper för jul och presenter och sparade krusidullsnören och nya i olika färger. Ett paradis för en 5 åring. Hon har haft rolig sysselsättning vid flera besök.
  Den som spar han har...och det är väl klokt till en viss gräns.
  Min mamma kunde stryka fina använda papper för att använda på nytt. Det har jag inte tagit efter.

  SvaraRadera
 2. Minns så väl ditt 50-års firande! Tror åtminstone det var 50 år. Då ökade du på ditt burkinnehav rejält.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det så. Vilket fantastiskt firande. Kommer ihåg varje detalj med stor glädje. Särskilt en privatchaufför i snygg uniform vid Härskogen. 🤗🤗

   Radera