Jag har läst om det i olika sammanhang.
Det är en nationalrätt i Korea och man äter det morgon, middag och kväll. I vår burk är det syrade och hackade ekologiska svenska grönsaker. Denna variant innehåller savoykål, morot, rädisa, lök, vitlök, ingefära, chilipeppar och salt. Det ska ju vara supernyttigt så då är det värt att prova. Ja, det var gott också men det räcker med en gång om dan för oss. Och visst kan man själv syra grönsaker men, men....
Jo, visst kan man själv syra. Vi har det. Och trivs med det. En gång om da´n är alldeles lagom.
SvaraRaderaNyheter som lockar får man upp ögonen för ibland. Sen glömmer man bort det man inte är van vid och får ev. slänga. Hyllorna i affärerna är fyllda av okända varor och man vet inte riktigt hur det smakar eller ad man ska göra med det.
SvaraRaderaOfta köper vi därför det vi har koll på.
År picklat ungefär detsamma som syrat? Att pickla är lätt att göra själv och jättegott.