Min blogglista

tisdag 23 februari 2016

Boktips igen

Nästa bok jag valde slumpmässigt ur bokklubben blev en kriminalare.
Huvudpersonen är kriminalkommisarie Helen Grace. Hon arbetar för att lösa gåtan om varför personer kidnappas och hamnar i valet mellan att döda eller att låta sig dödas. Fler och fler drabbas innan mönstret börjar klarna. Hur det gick och varför? Den slutgiltiga upplösningen kommer först på allra sista sidan. Klart läsvärd! 
I går bytte jag till ny bok. Det blev Keplers senaste. Har läst alla tidigare så denna "Playground" blir säkert också gaaastkkkraaamaaanddde... 

7 kommentarer:

 1. Oj, en till. Och en till.
  Läser Du hela nätterna???
  Men det var ju rätt länge sedan Du tipsade oss.....så....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inne i en riktig läsperiod. Passar bra så länge kylan varar men läser aldrig på nätterna.

   Radera
 2. När det är inneväder tristväder ute har jag numera lärt mig att sitta ner och läsa PÅ DAGTID. Det har varit svårt tidigare.
  Just nu läser jag Jojo Moyes: Sista brevet från din älskade.
  Keplers tycker jag skriver om bedrövliga fasansfulla mördande hemskheter så när jag hade läst en bok vill jag inte läsa mer sånt. Det passar inte mig.
  Undrar om de har friska hjärnor (själar)?

  SvaraRadera
 3. Ännu en ny bok. Får lägga till den på listan också.
  När det gäller Kepler så läste jag för en tid sedan Sandmannen men tyckte den var för mycket i fantasin. Jag vill ha mer realism. Leif GW är härlig tycker jag med sina sköna karaktärer.
  Själv läser jag nu Bodil Malmstens Sista boken från Finistère. Älskar hennes underbara formuleringar som ofta har en knorr i slutet. Den går under kategorin mysbok.

  SvaraRadera
 4. Det var "Sandmannen" jag läste och det får räcka.

  SvaraRadera
 5. Alltid trevligt med boktips även om jag nuförtiden mest lyssnar på ljudböcker. Har slutat med alltför otäcka deckare då de ger mig mardrömmar. På något sätt har det känts lite svårare att värja sig mot hemskheterna när de kommer direkt i öronen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, är det fööör läskigt kan man ju alltid skumläsa.

   Radera